Nieuws

Kaat verkoop online

Intree kaarten voor zaterdagavond zijn nu online te koop op http://ticket.splosefeest.nl

Beer is los

De boeren rockband Normaal is op 19 december officieel gestopt. Weg voorjaarsoptreden in Splo, weg Høken en an goan. Een jarenlange traditie lijkt tot een einde te komen. Of toch niet?

Op zaterdag 23 april zal er een gloednieuw festival van start gaan in Espelo genaamd De Beer is Los! Een naam met een knipoog naar Normaal, maar een festival met een geheel eigen gezicht. In de openlucht midden op de groene grasvelden van Espelo zal tegen de bosrand een nieuwe beleving tot stand komen. Op maar liefst 3 verschillende podia zullen artiesten optreden met muziek van Nederlandstalig tot Rock tot Dance.

Elk podium heeft zijn eigen uitstraling en beleving. Niet alleen qua muziek maar ook wat betreft de aankleding en catering van en op het terrein. Tussentijds zal er op spectaculaire wijze gewisseld gaan worden tussen de verschillende podia. Zit er niet wat bij van je smaak of is het niet wat dan kun je je altijd even terug trekken in de hiervoor speciaal ingerichte geluidstille ruimte voor je eigen “’t is nie land experience”.

De volgende artiesten hebben aangegeven graag voor ons te willen spelen:

NORMAAL weer naar SPLO in 2015

Wij hadden ingezet op 28 mei, maar vanuit Normaal wilde ze graag het optreden in Espelo niet te kort op het optreden in Lochem. Een andere optie was zaterdag 6 juni en is nu ook de datum waarop Normaal in Splo komt. Dit zal 18-12-2014 op de site van Normaal bekend worden gemaakt.
We beseffen ons dat dit een drukke periode zal worden, want een week later is het Splosefeest maar één ding staat in ieder geval vast: we gaan weer Høken in Splo!!

Foto's 2014

Optocht 2014

Even nagenieten van een geweldig Splosefeest. Op de website zijn nu de foto's van onze hoffotograaf Ria Nijland en Foto team Holten te bekijken. Ook staan er een paar video filmpjes op. kijk snel op http://splosefeest.nl/archief/2014.

Pagina's

Abonneren op nieuws artikelen pagina